.hu .en .de

Betűméret: a | aAA | AAA

Általános feltételek

Árak

A feltüntetett összegek az adott szálláshely éjszakánkénti árát jelentik. Ahol személyenként van feltüntetve az ár, ott éjszakánként és fejenként értendő.

Áraink tájékoztató jellegűek, előfoglalás és minimum 4 éjszakai tartózkodás esetén érvényesek, továbbá szezononként ill. kiemelt időszakonként változhatnak. Az Anna bál hete és az augusztus 20-i ünnep előtti és utáni hét kiemelt időszakok.

A honlapunkon feltüntetett képek nem feltétlenül a leírásban szereplő szálláshelyen készültek,  azok lehetnek illusztrációk is. Az adott szálláshelyre vonatkozó lényegi információkat a leírás tartalmazza, kérjük szálláshelye foglalásakor az ott szereplő információkat tekintse irányadónak (elhelyezkedés, férőhelyek száma stb.)

Az apartmanok és házak főszezonban szombattól szombatig 7 éjszakára bérelhetőek.

A szálláshelyeket az érkezés napján 15:00h-tól lehet elfoglalni és a távozás napján délelőtt 10:00h-ig kell elhagyni.

Az árak annyi főre értendők, amennyi ágy az adott szálláshelyhez kapcsolódóan fel van tüntetve. A felsorolt ágyak számánál több fő az adott szálláshelyen csak előzetes megállapodással tartózkodhat.

Áraink tartalmazzák a bérleti díj mellett az összes járulékos költséget, villany-, gáz-, és vízdíjat, ágyneműhasználatot, kávéfőzőgépet, kerti bútort, végső takarítást és parkolást ahol az szerepel a felsorolásban. Idegenforgalmi adót lásd később!
Kérjük, törölközőjét hozza magával, mert azt a szállásadó nem biztosít.

A kihagyott mezőkhöz tartozó időpontokban az adott ház ill. apartman nem bérelhető.

Foglaláskor a szálláshely két éjszakai díját kérjük előlegként utalni.

Kaució, idegenforgalmi adó

Kauciót nem kell fizetni. Az esetlegesen keletkezett anyagi károkért a szállóvendégek felelősséget vállalnak.

Az idegenforgalmi adóra irodánknak semmiféle befolyása nincs, ezt a helyi hivatalok szabják ki és érkezéskor a szállásdíjjal együtt fizetendők.

Az idegenforgalmi adó mértéke: 450,-Ft/fő éjszakánként. (18 év felett fizetendő)

Magyarázat:

A 2+1 ágy értelemszerűen azt jelenti, hogy külön hálószobában 2 ágy, előszobában vagy nappaliban +1 fekhely van.

A kétágyas szobák franciaággyal, kétszemélyes ággyal, vagy két egyszemélyes heverővel vannak berendezve.

A konyhák, teakonyhák, főzőfülkék minden esetben hűtőszekrénnyel és tűzhellyel (sütő nélkül) vannak felszerelve. Étkészlet, evőeszköz és főzőedények egyéb konyhai eszközök rendelkezésre állnak.

A SAT-TV kábeltelevíziót jelent külföldi csatornákkal.

Az összes általunk kínált ház illetve apartman magántulajdonú, azok berendezése a tulajdonos ízlésének megfelelő. Az egyes házak jellemzőit a házak melletti leírások tartalmazzák.

A megadott távolságok becsült értékek.

A megadott adatok a házak teljes kapacitását jelentik (a pótágyakat is beleszámoltuk).

Amennyiben az Ön által foglalt ház vagy apartman bármi okból nem alkalmas vendégek fogadására, irodánk fenntartja a jogot, hogy alternatívaként egy minimum hasonló befogadóképességű és adottságú ingatlant ajánljon fel érkezéskor.

Háziállatok:

Amennyiben háziállatát magával szeretné hozni, kérjük foglaláskor jelezze.

Ha nem találtak megfelelő lehetőséget honlapunkon, további szálláshelyek is szerepelnek kínálatunkban.

2012. szezonbeosztása:

Szezonon kívül
2012. május 26-ig és szeptember 27. után

Elő- és utószezon
2012. május 26 - június 23-ig és szeptember 02 - szeptember 27.

Főszezon
2011. június 23 - szeptember 02.

 

 

 

fel ˆ

design by: NsT | PHP-MySQL: cidalain | Copyright * Süle Tourist * 1997 - 2024 | Admin

Bezárás

www.szallashelyek.hu

Üdvözöljük a Süle Tourist honlapján! Önálló házak, apartmanok, szobák és stúdiók kiadásával bérbeadásával foglalkozunk. Kiadó házak, apartmanok szobák, stúdiók szerepelnek kinálatunkban.

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

Szálláshelyek, kiadó apartmanok, kiadó szobák, kiadó házak, apartman ajánlatok, szoba ajánlatok, nyaralás a Balatonnál, nyaralás apartmanban, nyaralás háznál, nyaralók bérbeadása, üdülők bérbeadása, házak bérbeadása, szálláshely panzióban, szálláshely hotelben, szálláshely panorámás kisházban, szálláshely villákban, szálláshely luxus villában, szállás, szállodák, panziók, szálláshelyek, kempingek, szálloda, panzió, szálláshely, kemping, szálláskeresés, szállásfoglalás, tourist info, utazás, nyaralás, turizmus, üdülés, üdülésicsekk, utazási ajánlatok, cemping, kempingek, camping, gyógyszállók, magánszálláshely, magánszálláshelyek, szálláslehetőségek, szállásfoglalás, szállásadó, kiadó, ház, Észak-balatoni szállások, vendégház, Vendégházak, fizetővendéglátás, szobainformáció

Címsorszöveg: © SÜLE TOURIST BALATONFÜRED | Önálló házak, apartmanok, szobák és stúdiók kiadásával bérbeadásával foglalkozunk. Kiadó házak, apartmanok szobák, stúdiók szerepelnek kinálatunkban. Szállásközvetítés Balatonfüreden

Készült: 2009. június 06.

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezárás

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás

Cidalain

Dinamikus weboldalak készítése. Az oldalon megjelenő információk adatbázisba rendezése. Lehetőség van egyedi tartalomkezelő beépítésére, mely segítségével Ön egyszerűen változtathatja oldalának tartalmát, pl folyamatosan írhat híreket a főoldalra, termékeit naprakészen tarthatja, képeket tölthet fel a galériába, stb.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk, írjon üzenetet az alábbi űrlap segítségével.

Web: www.cidalain.uw.hu