Vissza a Szálláshelyek Fő oldalára

Szálláshelyek Website nyomtatóbarát információs oldalai

Bemutatkozás | Szálláshelyek | Elérhetőség | Általános feltételek | Partner oldalak


 

Bemutatkozás

Vállalkozásunk 1994 óta foglalkozik nyaralók, üdülők, házak bérbeadásával. Kínálatunkban szerepelnek magánházak, panziók, hotelek, panorámás kisházak, úszómedencés villák Balatonfüreden és környékén.

Szálláslehetőségeket kínálunk a centrumban,

a városközpont közelében - ezeket főleg fiatal társaságok részére - és az üdülőterületen is, ahonnan a strand néhány perc sétával elérhető. Szerepelnek kínálatunkban olyan házak is, melyek a domboldalon, nyugodt környezetben fekszenek olyanok számára, akik teljes csendre és kikapcsolódásra vágynak. Természetesen innen is elérhető a vízpart néhány perc alatt.

Az e tevékenységben szerzett sokéves tapasztalat

a garancia arra, hogy összhangba hozzuk üdüléssel kapcsolatos elképzeléseiket a meglévő kínálattal. Ebben messzemenőkig segítségükre próbálunk lenni - tulajdonosok és az iroda dolgozói - egyaránt. Az előfoglalásos rendszer lehetőséget teremt arra, hogy idejében tájékozódjon a szálláshelyre jellemző részletekről, annak felszereltségéről, fekvéséről és elkerüljék a nyári melegben való bizonytalan keresgélést.

Reméljük, hogy a rendelkezésre bocsátott információ elegendő, amennyiben további kérdések merülnének fel, szívesen állunk rendelkezésükre. Töltsék nálunk szabadságukat! Biztosak vagyunk benne, hogy szolgáltatásainkkal elégedettek lesznek és gazdag élményekkel térnek haza.

 

További kínálatunk:

Belföldi kirándulások (Budapestre, Pusztára, sétahajózás, műsoros vacsoraestek)
információszolgálat, sport, kirándulás, szabadidő (vitorlásbérlés, lovaglás, vizisí, stb.)

Mindezeken túl, ha balatoni koncert, balatoni művészeti előadás, vagy konferencia, kiállítás esetleg sport, sportesemény, kulturális és egyéb rendezvény érdeklik Balatonfüreden, akkor is segítünk! A Balatonfüredi szabadidő- és konferenciaközpontban több ilyen esemény kerül megrendezésre. Ezekről közvetlen tájékoztatást kaphat a központ weblapján a  www.balatonkozpont.hu címen.

Várjuk hívását, vagy kérje ajánlatunkat e-mailban az olcsó, megfelelő árszínvonalú, korrekt áron kínált szobáinkra, szállásainkra.